Tegnap Orbán Viktor felhatalmazás nélkül belépett az új Szovjetunióba

2014/01/15. - írta: CsibaKata

Ma az a feladatunk, hogy megakadályozzuk, hogy Orbán Viktor tovább hazudozhasson a tegnap történtekről. Azért demonstrálunk a Fidesz pártszékház előtt ma, mert tegnap 2014. január 14-én a magyar kormány eladta Magyarországot az orosz kormánynak. Tegnap nem üzleti megállapodás, hanem politikai alku született Moszkvában.

Ezt a lépést nem a magyar állampolgárok akarták. Ilyen mandátumot nem adtak magyar választók. A magyar lakosság 2/3-a ellenzi az oroszok teljes uralmát az energiaszektorunk felett. Magyarországot tegnap elárulta az az ember, aki a nép fia képében tetszeleg. Eladták a jövőnket. Hétfőn még az utazásról sem tudtunk, ma reggel meg már 3000 mrd forintos orosz állami hitellel ébredtünk.

A szovjet birodalomépítés nem csak nálunk zajlik. Bulgária politikai válságból válságba zuhan, az összeomlás szélén táncol a költségvetése. A kifizethetetlen atomprojektből való kihátrálás után a Rosatom a nyakukba akasztott perrel belezi most ki végleg a puhuló vezetést. Az elmúlt hónapokban az örmény és az ukrán vezetők is besoroltak az újszovjet birodalomépítési program mögé, a Kreml gázárral operálva húzta ki őket az Európai Unióból. Tegnap minket is elkezdett kihúzni az EU-ból és beterelni a szovjet érdekszférába.

Pontosan látni akarjuk, hogy mit játszott el Orbán Viktor orosz ruletten a minap. Egy ilyen megállapodást nem lehet eltitkolni. Benne van e már a szerződésben, hogy hitel visszafizetési képtelenség esetén mit kell átadnunk orosz állami tulajdonba. Benne van e a szeződésben, hogy finanszírozhatatlanná váló építkezés leállítása esetén mennyi kötbért perelhet ki belőlünk a Rosatom. Benne van e az, hogy Orbán Viktor irodájába telepített vörös telefon beszerelési költségeiet ki állja?

Nem szeretnék Szibériában kikötni, ezért valamit fontosnak tartok hangsúlyozni. Semmi baj nincsen egy globális nagyhatalom birodalomépítési szándékaival. Nincs vele baj, amíg ezt otthon a négy fal között csinálja! Az Új-Szovjetunió maradjon Ázsiában, és ne jöjjön át Európába! Magyarország pedig tartozzon Európához, mert Európa ugyan gondokkal küzd, de ott még mindig több demokratikus lehetőség van változtatni és jobbá tenni az életünket, mint az orosz birodalom perifériáján.

A Parlamentnek szavaznia kell a megállapodásról, ott ki fog derülni, ki a szovjet bérenc és ki szeretne megújuló Magyarországot. Áprilisban pedig mindenki szavazatára szükség van, akik szeretnének egy tiszta és független hangot hallani a Parlamentben.

Címkék: green
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csibakatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr245759935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása