Ruszkik haza! - Oroszatom IV. felvonás

2014/01/11. - írta: CsibaKata

A magyar energiaszektor jelenleg súlyosan ki van szolgáltatva a keleti országoknak. A kőolaj gyakorlatilag egyedül Oroszországból, a földgázimport is Oroszországból és a FÁK országaiból érkezik Oroszországon és Ukrajnán keresztül.

56ruszkik_haza.jpgErre most Orbán a Kreml színe elé járul, tiszteletét teszi az orosz vezér színe előtt, és egy aláírással eladja az országot. Az cseppet sem zavarja, hogy a bolgárokat az oroszok most zsarolják politikai hullává. Az cseppet sem számít neki, hogy az emberek rezsije jelentősen növekedni fog, amit majd újabb hazugságokkal lehet csak megúszni. Hát ez csodálatos. Ennél tökéletesebben nem is lehetne ugyanannak a geopolitikai hatalmi szereplőnek a kezébe adni a legfontosabb hatalomgyakorlási eszközt, az energiaszektort.

Padlógáz és irány a bolgár valóság, a teljes geopolitikai kiszolgáltatottság és a kormányzati kommunikációs áthidalás. Végighazudják majd a kampányidőszakot, szabadság harcolnak a nyugattal szemben, miközben eladják az országot kilóra az oroszoknak. Ez definíció szerint: hazaárulás!

Vonatkozó hír: http://nol.hu/kulfold/20140111-oroszok_bovithetik_paksot

Címkék: green
1 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://csibakatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr95752576

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.11. 16:26:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prézli Péter (törölt) 2014.01.13. 11:06:52

Mi is a javaslatod? Valahogy nem találom. Honnan kellene földgázt, olajat vennünk? Norvégok, Algéria? Ha arrafelé olcsóbb, akkor tényleg hülye, aki nem ott vesz. Várom egyébként azt is, hogy mi a hazugság és ki az, aki nem hazudik. Sajna érvek és tények nincsenek. Miért kell csak úgy a nagyvilágba fröcsögni?
süti beállítások módosítása